perjantai 12. elokuuta 2011

Licence to... drive

Parisen vuotta sitten Jonathan joutui ryöstön kohteeksi, jossa menetti lompakkonsa, jonka mukana tietysti meni ajokorttikin. Nyt hän on hankkimassa uutta ajokorttia ja siihen liittyvät tämänpäiväiset tapahtumat vaikuttivat vähän hassuilta minun silmääni.

Eli uutta ajokorttia varten täytyy olla muun muassa lääkärintodistus. No sitähän varten ei kuitenkaan tarvitse lääkärin vastaanotolle mennä, vaan ihan ostoskeskukseen. Lääkärintodistusta varten siellä on semmoinen pieni koju, jossa lääkäri ottaa vastaan ihmisiä liukuhihnalta ja esittää parit kysymykset ja pyytää luettelemaan kirjaimet taululta. Lääkäri kysyy esimerkiksi onko mitään pitkäaikaissairauksia, esim. epilepsiaa tai allergioita ja siinähän sitten vastaat mitä huvittaa. Kirjaintaulu näöntarkastamiseen taas on melkein nokan edessä kissankokoisine kirjaimineen. Toimitus oli parissa minuutissa ohi ja ei muuta kuin lappu kouraan. Hurjaa sanon minä.

"Lääkärintarkastuksen" jälkeen käytiin Havanna-kahvilassa nauttimassa ihanat mansikkasmoothiet kermavaahtokuorrutuksilla. Havanna-leivokset on myös aivan ihania, joten piti yksi sellainen dulce de leche ottaa perjantain kunniaksi ;).


Sunnuntaina kummipoikani saa Suomessa nimen, sattuneesta syystä joudun valitettavasti olemaan vain hengessä mukana, siksipä toivottelen nyt pikkuprinssi "Heimolle" ihanaa päivää! 

Ja kaikille mansikanmakuista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti