tiistai 28. kesäkuuta 2011

Isla de Margarita part 2, Playa Caribe

Playa el Aguan jälkeen oli pian vuorossa uusi reissu Isla de Margaritalle, tällä kertaa äidin ja siskon kanssa. Isla de Margarita on kuitenkin onneksi suuri saari ja eri rantoja on kymmeniä, joten vaikka saarella matkustaisi useasti, joka kerta on mahdollista viettää erilainen loma ja rannan voi valita sen mukaan, mitä lomaltaan haluaa.

Playa Caribe
Tällä kerralla ainoana vaatimuksenamme oli viettää mukavan rento rantaloma all inclusive hotellilla, joita Margaritalla on useita. Päätimme katsella hotelleja Juan Griegon alueelta, joka on pienehkö (n. 28 000 asukasta) kalastajakylä. Luulin löytäneeni hyvän hotellin, joka sitten varattiin, mutta eipä se mennytkään niinkuin Strömsössä, paikalle päästyämme koimme karmean pettymyksen. 

Ensimmäiset epäilykset heräsivät taksissa, kun lähestyimme hotellia, alue oli tosi ruman ja epäilyttävän näköinen jossain kaupungin reunalla, eikä rantaa näkynyt lähimaillakaan. No respassa sitten henkilökunta oli oikein ystävällistä, mutta miljöö ei ihan miellyttänyt silmää, aula oli kuin joku suuri halli. No päätettiin antaa kuitenkin tilaisuus ja päästyämme huoneeseen ei itku ollut kaukana, huone haisi tunkkaiselle ja oli likainen, ilmastointi piti kamalaa meteliä, ovi ei mennyt kunnolla lukkoon ja kaikki kalusteet olivat iänvanhoja ja huonossa kunnossa. Silloin päätimme että joo saa riittää, hotellin vaihto pikimmiten, mutta koska oli jo ilta jouduimme jäämään hotelliin yhdeksi yöksi. 

Illallinen oli eräänlainen katastrofi myös. Aikaisemmilla reissuillani Margaritalla kaikissa hotelleissa on ollut buffet tyyppiset ruuat, mutta eipä täällä ei, illallinen oli sandwich, juustolla ja kinkulla, vau! Kaikista hauskinta oli huomata, että me oltiin hotellin ainoat asukkaat, ruokailuhetki oli aivan mainio siis, kun istuimme kolmisin isossa ruokasalissa henkilökunnan tuijottaessa rivissä meidän syömistä. No seuraavana aamuna aikaisin yhtä kauhealle aamupalalle ja pian toiseen hotellin.

Toinen hotelli sijaitsi 15 minuutin päästä Juan Griegon keskustasta Playa Caribella ja jo heti ensihetkestä huomasimme, että olimme tulleet taivaaseen ensimmäiseen katastrofiin verrattuna. Olin jo aikaisemminkin netistä katsellut tätä ko. hotellia, mutta en uskaltanut sitä varata, koska hinta oli jopa epäilyttävän edullinen. Mutta hotelli ylitti kaikki odotukseni, allasalue oli mahtavan iso ja upea, ranta aivan allasalueen vieressä ja huonekin oikein mukava ja siisti. Ruokakin maistui ihan hyvin ja mikä parasta, juotavaa riitti hotellin useasta baarista. Ainuita miinuksia oli rannan tuulisuus, punainen lippu liehui rannalla joka päivä. 

Hotellihuoneen parvekkeelta näytti tältä

Coco-niminen papukaija kävi tervehtimässä ja rapsutettavana sekä kerjäämässä jääpaloja juomistamme joka päivä, se nosti hauskasti toista jalkaansa joka kerta kun se halusi tulla käsivarrelle tai "syliin". :)


Loppu hyvin, kaikki hyvin, suorastaan painajaismaisen alun jälkeen lomamme oli oikeinkin onnistunut. Saimme nauttia Karibian meren auringosta ja lämmöstä sekä stressittömästä lomasta. Eli terveisiä vaan sinne Strömsöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti