sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Joe tuli taloon

Meille tuli tänne eilen uusi koira! Tai no ei se ihan meille tullut, mutta samaan taloon kuitenkin, anopille. Kyseessä on neljän kuukauden ikäinen siperian husky Joe, joka on ikäänsä nähden jo melkoisen iso. Pojalla on mahtavan väriset silmät, toinen on jäänsininen ja toinen vihreä, turkki on valkoinen ja selässä harmaata. Kytzia-parka pääsee siis kohtapuoliin sterilisaatioon, ettei talossa pian vilise kultaisennoutajan ja huskyn jälkeläisiä.Tässä kaupungissa on varmaan koiria saman verran kuin ihmisiä, sillä näyttäisi että joka talossa on vähintään yksi koira. Valittettava näky on tietysti myös kulkukoirat, joita aika vähän täällä kaupungissa kuitenkin näkee. 

Oli pakko vielä tähän loppuun laittaa kuva meidän perjantaisesta vieraasta, aivan uskomattoman ihanasta labradorinnoutajan pennusta Jackista, aww!

Minä olen niin pieni ja suloinen!

Lisäyksenä vielä mainitsen, että Etelä-Amerikassa on meneillään jalkapallon Copa America ja kyllä nämä venezuelalaisetkin näyttävät osaavan kannustamisen taidon. 10 minuuttia jäljellä Chile-Venezuela pelistä ja Venezuelalle 2-1, isäntäkin vihdoin uskalsi avata tv:n, muutoin ollaan kuunneltu pelin etenemistä naapureiden reaktioista ;). Jos Venezuela nyt voittaa tämän pelin, se tekee historiaa päästessään pisimmälle mitä koskaan  ko. kisoissa. Vamos Vinotinto!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti