sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Hyvä ruoka, parempi mieli + hyvä seura, vielä parempi mieli

Vaihteeksi seuraavana ruoka-aiheinen postaus. Eli me ollaan vietetty sunnuntaita kokkailun ja seurustelun merkeissä. Viimeeksi meillä oli ystäväperhe kokkailemassa meksikolaista ruokaa ja silloin sovittiin, että seuraavana me kokkaillaan jotain kivaa heille.

Kebab on täällä sen verran harvinainen ruoka, että ajattelin tehdä sitä pitaversiona. Ei se kuitenkaan ihan oikeaa lammaskebabbia ollut, vaan varmaan aika monelle tuttua jauhelihapötkylää, joka minusta on kuitenkin oikein maistuvaa. Ohjekin on niin yksinkertainen että ei voi epäonnistua. Vielä kun kaveriksi itse tekee tsatsikin niin voi nam! Tekasin eilen vielä joutessani jälkiruuaksi ihania suklaakeksejä amerikkalaiseen malliin. Helppoa ja hyvää, voi myös päätellä siitä, että itse ruokaa, eikä jälkkäriä kumpaakaan ole enää jäljellä murustakaan.Ruokailun lomassa katsottiin myös Copa American finaalia Paraguay-Uruguay. Venezuela pääsi pronssipeliin asti, mutta valitettavasti hävisi ottelun Perulle, jonka jälkeen minä siirryin Uruguayn leiriin, joka voitti kuin voittikin mestaruuden! Mitään kummempia perusteluja minulla Uruguayn kannustamiseen ei ole, muuta kuin että kotikadullamme sijaitsee kiva uruguayalainen ravintola ja toisaalta en halunnut sen erään paragualais naisraukan joutuvan luopumaan vaatteistaan :P. No mutta kuitenkin Venezuelan sijoitus neljänneksi oli hieno saavutus, Venezuela ei ole koskaan aiemmin sijoittunut näin korkealle ko. jalkapallokisassa, upeaa Vinotinto!

Porukka toi myös mukanaan Nintendo Wiin, jota sitten porukalla loppuiltapäivä pelailtiin, niin että mulla ei varmaan toinen käsi nouse huomenaamuna :). Oli vielä sen verta mukavaa porukkaa, että jättivät konsolin meille lainaan ja ajattelinki heti huomenna kokeilla joogaa ja muita mukavia lajeja.

Lopuksi haluan ilmaista osanottoni kaikille, joita Norjan tragedia koskettaa ja sytyttää uhreille kynttilän. Sytytän kynttilän myös isoisälleni, jonka hautajaisia on tänään vietetty Suomessa, kauniita unia pappa <3.
Kuva: google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti