sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Meidän kotona

Ajattelin laittaa tänne muutaman kuvan meidän kodista. Mikään huipputrendikkäästi sisustettu asunto tämä ei ole, lähinnä poikamiesboksi, jollaisena se on tietysti toiminutkin ennen minun tuloani. Ei nuo miehet taida kovin usein ollakaan niin kauhean innostuneita sisustushömpästä, vaan enemmänkin käytännöllisyydestä kai... Mutta oikein hyvin olen tässä uudessa kodissani viihtynyt, täältä löytyy kaikki tarpeellinen. Enkä aio näyttää naisen kosketusta tälle asunnolle sen kummemmin, koska emme ole tänne jäämässä. 

Eteisnurkkaus
Asumme vuokralla Jonathanin äidin omistaman omakotitalon toisessa kerroksessa. Talo on Jonathanin lapsuudenkoti, josta on muutettu kolmeksi erilliseksi asunnoksi lasten kasvettua ja muutettua kotoa pois. Asunnossamme on kaksi makuuhuonetta, yhdistetty olohuone ja ruokailutila, keittokomero, vessa ja kylpyhuone. Ulkoa on oma sisäänkäynti pieneen "rappukäytävään". Kolmea avainta käyttämällä pääsee asuntoon sisään; ensin pitää avata korkean betoniaidan ovi, aita eristää tontin kadusta. Talon pihalla sitten on väliovi, josta pääsee sisälle rappukäytävään, ja tietenkin viimeisenä asunnon ovi. Pihalla on pikkuinen puutarha, jossa kasvaa jo aiemmin nähtyjä orkideoita, lime- ja papaijapuita, sekä muita kasveja, joita en osaa tunnistaa.

Rappukäytävästä pääsee pihalle tästä ovesta

Aika monessa paikkaa Suomen ulkopuolella taitaa olla astioiden kuivauskaapit melko tuntematon käsite, niin myös täällä. Meidän astiat kuivaa toisessa tiskialtaassa.

 

Yksi asunnon makuuhuoneista toimii Jonathanin työpajana, jossa hän puuhastelee enimmäkseen kitarasoitinten parissa.

Soittimet odottamassa vuoroaan

 

 
Blogi on myös saanut pientä make-overia, alkoi kyllästyttämään jo se edellinen, niin pientä muutosta halusin :). Samalla mokailin jotain ja osa tekstien järjestyksestä saattoi vähän muuttua vahingossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti