perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hikoilua perjantaiaamuna

Perjantaiaamu alkoi täällä aikaisin ja reippaasti. Jonathan kiskoi minut jo seitsemän jälkeen sängystä ylös, oli lenkille lähdön aika. Siinä ei paljon "anna vielä viis minuuttia" auttanut, vaan puoliunessa täytyi nousta hampaiden pesuun ja aamupalalle. Kahdeksalta olimme jo ulkona matkalla lenkkipolulle, Parque del Esteen, joka on yksi Caracasin suurimmista puistoista. Täytyy myöntää että oli ihan mukava tapa aloittaa viikonloppu :).

Puisto on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kotoamme ja puistoa kiertää lenkkipolku ja heti aikaisesta aamusta alkaen näyttäisi olevan hyvin suosittu paikka lenkkeilijöiden keskuudessa. Itse puistosta löytyy monenlaista ihmeteltävää, joita kävimme katsomassa viime kerralla ollessani täällä. On monenlaisia eläimiä ja kauniita kasveja. Puolitoista tuntia reippailimme jatkuvasti lämpenevässä säässä. Siksi olikin hyvä mennä lenkille heti aamusta, koska tänään on ollut todella kuuma ja hiostava ilma ja lämpötila nousi noin 30 asteeseen. Tarkoituksena olisi ottaa nämä aamulenkit säännölliseksi tavaksi ja kunhan kunto vähän kohenee on vuorossa lenkkeily kotimme vieressä sijaitsevalla vuorella, El Avilalla.

Tällainen otus löytyi lenkkipolulta

Lenkin jälkeen kotiin suihkuun ja sen jälkeen kauppaan ruokaostoksille. Ja tietäähän sen kuinka hyvä idea on mennä kauppaan nälkäisenä... Mukaan tarttui vähän muutakin, mitä oikeasti olisi tarvinnut. No mutta onhan nyt sentään viikonloppu ja saa vähän nautiskella ja herkutella, eikö ;). Sunnuntaina olisi myös suunnitelmissa mennä elokuviin katsomaan Black Swan.

Espanjan opintojen kanssa ei ole vielä ihan tärpännyt. Vaihtoehdot eivät tästä kaupungista lopu, mutta se täydellisin vaihtoehto minulle ei ole ihan vielä löytynyt. Joissakin kouluissa mättää sijainti, eli on liian kaukana, toisissa sitten taas hinta tulee vastaan. Keskiviikkona kävin kyselemässä parista uudesta paikasta opinnoista ja toinen niistä vaikuttikin oikein hyvältä, niin sijaintinsa kuin hintansa puolesta. Ensi viikolla aikoivat ottaa minuun yhteyttä, kun tietävät milloin saavat sopivan kokoisen porukan kasaan. Yksi vaihtoehto olisi myös yksityisopetus, joka sitten taas olisi hyvin kallista ja toisaalta ei ihan sitä mitä haluan. Minusta olisi paljon kivempi opiskella ryhmässä, jolloin saan tilaisuuden tavata uusia ihmisiä jne. Mutta eiköhän se oikea paikka vielä löydy ja minullahan on aikaa :).

Makoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. No moi!

  Kuulostaa reippaalta ja mielenkiintoiselta! Täällä on reippailtu ahkerasti moottorikelkalla, kunpa se osaisi vielä kairata pilkkiavannon. Kohtuullisen kaunis mutta tuulinen ja kolea sää, kun Monan ja Riston kanssa käytiin pilkillä. Kohta saunaan ja sitten radiosta lauantain toivotut... Saludos a todos, iskä ja muut.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalta mökkiviikonlopulta! Pitää sitten ensi talvena tuoda Jonathankin pilkille, ei ihan vissiin ymmärrä mitä se tarkoittaa ku oon yrittäny selittää :). Hyvää alkavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  tääkin lukee ahkerasti blogia, kiva kun jaksat päivitellä tänne kuulumisia. ollaan kotiuduttu reissusta, ja ah, lämmintä oli. voisin ihan hyvin sopeutua lämpimäänkin ilmastoon, joten vähänkö oon kade kun oot siellä. nautiskele, mukavaa alkavaa viikkoa!

  Essi*

  VastaaPoista
 4. Buenos tardesta Essi!
  Kiva kun sinäkin olet ehtinyt käydä lukemassa kuulumisia :). Voi teillä on varmasti ollu ihana reissu ja lapsetki varmana nautti! Jaksaa taas vähä aikaa pusertaa ennen kesää :). Laitahan kuvia fb:n! Joo kyllä tämä lämpö on ihanaa täytyy myöntää, ei tarvi vaatekaapillista vetää päälle kun lähtee ulos. Täällä just näyttäisi olevan vuoden kuumin kausi alkamassa. Tervetuloa vaan tännekin lomailemaan! :)

  VastaaPoista