lauantai 25. kesäkuuta 2011

Isla de Margarita part 1, Playa el Agua

Kuten aikaisemminkin on tullut jo ilmi, toukokuun viimeisenä päivänä meille saapui iloksemme vieras Suomesta. Osa ajasta vietettiin Caracasissa, mutta koska me suomalaiset rakastamme rantoja ja aurinkoa, niin aika pian tiemme vei Karibian merelle Isla de Margaritalle.

Viikko Margaritalla vierähti nopeaa ja aurinko helli meitä joka ikinen päivä. Meneillään olevan low seasonin takia halusimme valita rannan, josta saattaisi löytyä edes jonkin verran elämää, joten suuntasimme Playa el Agualle, joka on Isla de Margaritan vilkkaimpia rantoja, koska alueella sijaitsee paljon hotelleja ja ravintoloita. Meidän majapaikkanamme toimi eräs posada, eli majatalon tapainen pieni hotelli, joka ylitti kaikki odotukseni. Hotellialue oli todella kaunis ja tunnelmallinen sekä aamupala oli aivan loistava.

Päivät vietimme rannalla löhöten, eka rantapäivän korkkasimme kylmän piña coladan kera loman kunniaksi :). Yhtenä iltana käytiin yökerhossa katselemassa meininkiä ja tulihan siellä muutama merengue tanssiaskelkin otettua. Käytiin myös Porlamarin kaupungissa katselemassa jos löytyisi jotain ostettavaa, mutta ei me sieltä mitään raskittu ostaa kun kaikki oli niin kallista. Syötiin kuitenkin oikein hyvä illallinen italialaisessa ravintolassa. Ostarilla myös vahingossa törmäsimme suomalaiseen naiseen ja tyttöön, jotka sattumoisin olivat jopa samalla rannalla kuin me. Suomalaisia täällä näkee nykyään enää harvoin, kun suomalaiset matkatoimistot lopettivat valmismatkat Venezuelaan parisen vuotta sitten.

Playa el Aguan ranta on tosi iso, noin 2 km pitkä. Ranta on hiukan tuulinen ja aallot kasvoivatkin päivä päivältä ja viimeisenä päivänä uiminen alkoikin jo olla melko haastavaa. Sesonkiaikaan rannalla käy kuhina ja siksipä itse pidinkin siitä, ettei vielä ollut ruuhkaa ja sai makoilla suht rauhassa, eikä aurinkotuoleista ollut kilpailua.


2 kommenttia:

  1. Minkä niminen se teidän posada oli?

    terv. Sirpa

    VastaaPoista
  2. Se oli Hotel Costa Linda Beach, hintaan sisältyi aamupala ja rantapyyhkeet ja aurinkotuolit rannalla. Myöhemmin kylläkin saatiin kuulla että all inclusive hotellin lähempänä rantaa olisi saanut jopa halvemmalla, sen nimi on Hotel Marlin.

    VastaaPoista