sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Hetki paratiisissa

Huomenna koittaa paluu arkeen ja espanjanopintojen pariin. Vieraat Suomesta ovat viihdyttäneet meitä melkein viimeisen kuukauden ajan ja niinpä olenkin pitänyt lomaa opinnoista vähän turhankin tehokkaasti. Äiti ja sisko lähtivät takaisin Suomeen viime perjantaina ja viikonloppu on kulunut mm. pyykkiä pestessä ja totutellessa taas kahdestaan olemiseen. Tänään oli pakko kaivaa koulukirjat esille ja alkaa opiskelemaan täysillä, jotten olisi ihan pihalla huomisilla tunneilla, saapa nähdä! Mieluummin lähtisin kuitenkin Jonathanille matkaseuraksi Puerto la Cruziin kitaran ostoreissulle...

Jotta huominen ei niin kovasti ahdistaisi, niin pakko tunnelmoida hiukan lomakuvien parissa Isla Cochelta. Isla de Margaritalla ollessamme teimme päiväretken Isla Cochelle, joka on myös Venezuelalle kuuluva pieni saari Karibian merellä. Saarelle mentiin katamaraanilla, jossa tarjottiin aamupala ja lounas sekä erilaisia juomia niin paljon kuin vain mieli teki. Menomatkalla vene pysähtyi keskelle merta ja kirkkaaseen veteen sai pulahtaa uimaan. 

Itse saari taas oli kuin paratiisisaari, hiekka oli vitivalkoista ja vesi turkoosinkirkasta ja melkein ruumiinlämpöistä. Päivä kului ihanasti maatessa auringon porottaessa kirkkaalta siniseltä taivaalta ja nestetasapainosta piti hyvän huolen katamaraanin open bar rannalla. Retkellä tutustuimme myös kahteen oikein mukavaan ruotsalaiseen naiseen, joita näimme vielä muinakin päivinä retken jälkeen.

"Stop every now and then.  Just stop and enjoy.  Take a deep
      breath.  Relax and take in the abundance of life."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti